Onze Servicedesk staat voor u klaar

Vul het contactformulier in of bel direct met 085 024 00 05

Registreren

Inloggen

Marketi biedt de oplossing voor winkeliers, restaurants, café's en andere bedrijven in een winkelstraat of winkelcentrum. Alles qua reclame geregeld en altijd scherpe acties en aanbiedingen in de voor u belangrijke periodes. Zo sluiten de pakketten van Marketi naadloos aan op uw bedrijf. Altijd een up-to-date poster, opvallen met vlaggen en stickers en zelfs voor uw restaurant ieder kwartaal een nieuwe menu kaart.

  

Onze pakketten zijn er voor u en sluiten naadloos aan! Zo weet u waar u aan toe bent en betaalt u nooit teveel. Alles geregeld voor Retail, Hospitality and Business al vanaf € 94,95 per maand!

1. U kiest een pakket wat aansluit op uw branche en bedrijfsvoering.

Bijvoorbeeld een van de speciale pakketten voor de branche; retail. Met de keuze uit Licht Groen, Groen en Donker Groen

2. We inventariseren uw situatie (winkelstraat en gevel)

Ieder winkelpand is uniek, om uw voordeel uit de uitingen te halen adviseren wij u voor het plaatsen en plakken van uitingen. 

3. We gaan aan de slag met de eerste ronde van uitingen

U stuurt uw logo in en we bedenken samen een passende actie, we maken de uitingen en leveren deze bij u in de winkel af op een voor u bekende dag.

4. Afhankelijk van uw pakket krijgt u de keuze voor 6, 12 of 26 acties per jaar

Gedurende het jaar houden wij u scherp en denken we mee met acties. Zodra de uitingen klaar zijn leveren we deze op vaste bezorgdagen bij u af.

5. Ieder jaar evalueren alvorens verlenging of aanpassing abonnement

Voordat het abonnement afloopt nemen we contact op voor een evaluatie. Hoe bevalt het? Sluit het pakket nog aan en hoe gaan we verder..

Meer informatie over de pakketten van Marketi? Bel gerust met 085 024 00 05 of neem contact op via het contactformulier.

{youtube}nf2XSbpkBSw|450|300{/youtube}