Onze Servicedesk staat voor u klaar

Vul het contactformulier in of bel direct met 085 024 00 05

Registreren

Inloggen

Nieuw en binnenkort online; Yhaha.nl, de nieuwe aanbiedingswebsite met kortingen, aanbiedingen, acties en de beste deals in uw regio! Yhaha.nl is het kanaal voor winkeliers, horeca-ondernemers en bedrijven om producten en diensten extra onder de aandacht te brengen in uw regio. De beste kortingen en aanbiedingen vindt u straks dan ook op aanbiedingswebsite; Yhaha.

Wie wilt dat nou niet, de beste aanbiedingen? Ik roep Yhaha!

Yhaha.nl is binnenkort online, de beste aanbiedingen in uw regio!

Ontdek de leukste aanbiedingen, acties en kortingen in uw favoriete regio of stad met Yhaha.nl. Straks online, ook bij u in de regio!

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan snel aan voor de Marketi-nieuwsbrief.

 

 

Getoonde inhoud in de afbeelding hierboven is fictief, logo's, merken en regio's die worden weergegeven zijn niet per definitie klant van Yhaha.nl of als regio al actief binnen onze website.
De afbeelding dient als voorbeeld.

 

Marketi nu ook in Arnhem

Na de aftrap in Huizen, Noord-Holland is Marketi begonnen met de verkoop in Arnhem, Gelderland. 

Lees meer...

Marketi trapt af in Huizen

Het is officieel zover, de verkoop van de Marketi-pakketten is begonnen. Al richten we ons op de start vooral op de retail pakketten voor winkeliers, Marketi loopt de komende tijd regelmatig rond in Huizen. Meer weten over Marketi? Bekijk onze introductievideo en ontdek wat Marketi voor u kan betekenen.

Marketi trapt af in Huizen en is van plan daarna Hilversum te veroveren, daarna volgen steden als Arnhem, Apeldoorn, Utrecht ga zo maar door..

Lees meer...